Sadam31 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam otóż mam problem, spalił mi się jeden slot na płycie głównej i moje zapytanie do was co byście radzili mi wymienić dodam tylko że, mój budżet to 600złtaki zestaw posiadam nic szczególnego, głównie zależy mi na zmianie płyty głównej na taka co już by obsługiwała DDR3 i dobrze by było żeby zasilacz tej zmianie podołał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 A jaki masz zasilacz - podaj markę , model i moc . Co do sprzętu - za 600 zł o proponuję nową platformę . CPU : Pentium G3240 - 205 zł MB : Asrock H81M - 180 zł RAM : Crucial 4GB DDR3 1 600 mhz CL11 - 139 zł Razem : 524 zł , ceny z morele.net . Do tego dokładasz swoją kartę , dysk i napęd oraz zasilacz . Jaki masz dysk i napęd - SATA ( wąskie złącze ) czy ATA ( szerokie złącze ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadam31 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 to jest mój zasilacz a dysk mam SATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zasilacz do zmiany - twój to czarna lista . Akurat zostanie trochę kasy - kup Fortrona HLN 400W za 70 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadam31 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 wielkie dzięki za szybką odpowiedź :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...