romantic96 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Witam,dzisiaj zakupiłem słuchawki z mikrofonem ( e5 Loop ) Ponieważ kabel jest za krótki,postanowiłem podłączyć je go panelu przedniego. Jednak nie wczytuje mi mikrofonu,możliwa jest opcja że wada konstrukcyjna,jednak po kombinacji w ustawieniach mikrofon sam działał,teraz działają tylko słuchawki. Nie wiem w jaki sposób mam ustawić to prawidłowo by i mikrofon i słuchawki działały. Posiadam windows XP oraz sterowniki dźwiękowe Realtek HD Audio Ma ktoś jakąś wskazówkę bym mógł to jakoś ustawić?Byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Czy mi się wydaje czy one mają tylko 1 kabel 3.5mm? Taki łączący i mikrofon i słuchawki w 1 linię? Jak do telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Sprawdź czy masz prawidłowo podłączony panel przedni obudowy do płyty głównej- nie wiem czy kompa składałeś sam czy "serwisant"- ci ostatni często traktują taką kabelkologię jako zbędny wysiłek intelektualny. Podaj ewentualnie model płyty głównej. abrakader225 - w/g opisów z neta e5 Loop ma dwa minijacki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Obstawiam kolejną durną rzecz "ułatwiającą" pracę - panel realtek z ich durnym wykrywaniem urządzeń. Trzeba wyłączyć to co na fotce i uruchomić ponownie kompa: Nawet jak panel jest inny, to poszukaj podobnego ustawienia i wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...