Elektron Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam taką myche i mam problem bo nie moge znaleść do niej oprogramowania do windy XP, no i mam do was mega prośbe abyście mi pomogli znaleść to oprogramowanie. Pozdr.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ale dużo osób się wypowiedziało..... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A co to za dziwna myszka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ale dużo osób się wypowiedziało..... :? Przecież jakby ktoś wiedział gdzie znaleźć te stery to by powiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A co to za dziwna myszka? Z tego co widzę, to z czytnikiem liń papilarnych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A co to za dziwna myszka? z czytnikiem lini papilarnych. nikt obcy sie do kompa nie dostanie, bo nie bedzie znal "hasla" jakim jest odcisk Twojego palca :) Elektron => najprosciej chyba bedzie ze strony siemensa lub ze zrodla z ktorego masz ta mysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Taka wypasiona myszka i nie ma do niej sterów?? Dziwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a moze slaawetny google pomoze ?? tylko nie bijcie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a moze slaawetny google pomoze ?? tylko nie bijcie :P pogooglowalem troche i malo ambitnie :) i jedyna strona do kotrej mnie odsylal po wpisaniu nazwa tej myszy + driver to ta strona, ktora jest podana na gorze. moze ktos bardziej dokladnie pogoog;uje bo mi sie nie chce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://www.siemensidmouse.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://www.siemensidmouse.com/ tylko, ze jest maly trick Mouse Driver Software for Windows 2000, 98 and NT: stery z w2k moga, ale nie musza dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 http://www.siemensidmouse.com/ tylko, ze jest maly trick Mouse Driver Software for Windows 2000, 98 and NT: stery z w2k moga, ale nie musza dzialac Pewnie tylko że trzeba to sprawdzić :] Ale mam wrażenie że raczej zadziałają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A co to za dziwna myszka? z czytnikiem lini papilarnych. nikt obcy sie do kompa nie dostanie, bo nie bedzie znal "hasla" jakim jest odcisk Twojego palca :) Elektron => najprosciej chyba bedzie ze strony siemensa lub ze zrodla z ktorego masz ta mysz. Tak ta muszka jest z czytnikiem tych liń, a na stronie siemensa są albo nie te albo płatne..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 http://www.siemensidmouse.com/ tylko, ze jest maly trick Mouse Driver Software for Windows 2000, 98 and NT: stery z w2k moga, ale nie musza dzialac Pewnie tylko że trzeba to sprawdzić :] Ale mam wrażenie że raczej zadziałajątak tylko że to są drivery a ja napisałem software (czyli oprogramowanie) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a moze slaawetny google pomoze ?? tylko nie bijcie :PPo googlach też szukałem i wszędzie gdzie się dało... no i rezultat jest lipny..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 http://www.siemensidmouse.com/ tylko, ze jest maly trick Mouse Driver Software for Windows 2000, 98 and NT: stery z w2k moga, ale nie musza dzialac Pewnie tylko że trzeba to sprawdzić :] Ale mam wrażenie że raczej zadziałajątak tylko że to są drivery a ja napisałem software (czyli oprogramowanie) :wink: Hmmm.... to looknij >>> tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...