mapryl Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam, rozglądam się za ładną obudową i znalazłem coś takiego : następnie znalazłem możliwość dokupienia panelu z oknem , na stronie producenta wygląda to mniej więcej tak : wszystko pięknie tylko gdzie się podział panel wcześniej widoczny na prawym boku ? szukałem długo i nigdzie nie mogę znaleźć żadnej informacji na temat tego gdzie ma się podziać panel włączania i wyjścia usb? może ktoś z doświadczonych forumowiczów się orientuje i pomoże, byłbym wdzięczny bo na chwilę obecną nie wiem czy jest sens bawić się w tą przeźroczystą ściankę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jak nie z prawej, to z lewej. Te panele, jeśli się nie mylę, są odwracalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapryl Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) w sensie ze ustawia sie "do góry nogami" ? Zależało by mi aby 'szybka' była z prawej strony, czy da się zamontować płytę z panelem z lewej strony Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez mapryl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ellniko Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2014 Mam budę bitfenix phenom m czyli bliźniaczą do prodigy i panele można zamieniać stronami, po ich zmianie trzeba tylko obrócić przyciski chyba że nie przeszkadza Ci odwrócony znaczek power czy reset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...