k_luke Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Słuchajcie, czy te same przerwania przy karcie grafiki, TV i sieciowej muszą powodować problemy? Czytaliście pewnie poprzedni post "restarty", więc wymieniłem kość ramu i na razie jest ok. ale nie wiem czy na długo bo mam IRQ w tych trzech wymienionych urządzeniach na 11. Co wy na to? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 To zalezy od urzadzen u mnie na jednym przerywaniu dzialalo kilka urzadzen i wszystko gralo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 U mnie zwykle na jednym przerwaniu działa 5 urzadzeń i problemów nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 No cóż ale u mnie może mieć wpływ jeszcze jedna rzecz, tzn. internet i tv z tej samej kablówki... czy ktoś tak też ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 No cóż ale u mnie może mieć wpływ jeszcze jedna rzecz, tzn. internet i tv z tej samej kablówki... czy ktoś tak też ma? To odłacz któreś i sprawdz czy będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_luke Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A jednak... zacząłem ustawiać kanały na karcie TV poprzez dostarczany z nią, WINDVR i klops program się zawiesza przy autoscanie:( Będę chyba zmuszony jutro pokombinować przy tych przerwaniach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...