Robertosgd Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 jakim programikiem moge sprawdzic czy ram chodzi mi napewno na 400a nie 333, i ze komp maxymalnie z niego korzysta( tylko neikazcie do biosu zagladac:) ) dzieki za podpowiedzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Aida 32, Sandra no i oczywiscie możesz sprawdzić w biosie :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mozna sprawdzić w biose podczas botowania w ramce tuż po wykryciu dysków lub programem WCPUID. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dlaczego nie chcesz do Biosa zaglądać? Przecież jeżeli nic nie zmieniasz to i zepsuć nic nie możesz. :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mozesz zarzucic tez bardzo dobry program HWiNFO32 http://www.hwinfo.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertosgd Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 chodzi koledzy o to ze w biosie mam ustawiony ram na 400, a takie programy jak aida32 pokazuja 333, i t d... nie wiem troszeczke o co chodzi, niedawno przezucilem sie na ddr i nawet windows sie szybciej nieladuje nic nie jest szybciej i nie wiem co jest grane, ram jest kingstona to raczej nie jest trefny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 To ze sie Windows szybciej nie laduje, o niczym nie swiadczy. Nawet jak beda procki po 6GHz, i tak bedziesz musial odczekac swoje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 jezeli bedziesz uzywal tej aidy32 lub sandry do sprawdzania plyty glowniej to musz Cie ostrzec ze te programy brzydko wieszaja solteka SL-75KAV jest taki zwis ze nawet reset z palca nie dziala ... to raczej nie tylko u mnie bo ktos sie na forum tez na to skarzyl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ... ja mam wlasnie podobny problem ... mam ramik jak w podpisie ale w wcpuid wykrywa jako 266 , w biosie przestawianie nic nie daje ... w roznego rodzaju sys info - np. od 3dmarka pisze jak byk 333Mhz co jest grane jak to zmienic ... help :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...