DEFENCE Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Witam Odinstalowanie DX 9.0 wiec na tym polega problem : 1- wlaczam DX Busters i biore "Ja" NEXT,NEXT,NEXT,opcje zaznaczone "ptaszkami" wszystkie i robilem tak jak standart,NEXT,START Zaznacza po lewej na czerwono no i na koniec widze ze mam DX 7.0 pyta sie czy plyte win 2000 wsadzic nie włoże ponieważ mi CD nie działa. 2-Mam na dysku wersje DX 8.0 oraz DX8,1 ale sie niechaca zainstalować widac jak kopiuja sie pliki ale zaraz po tym nic sie niedzieje. Czyli poprostu zainstalowac na te 7.0 inny DXbez reinstaliki winows'a. THX i soory za przydlugi temat. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Może spróbuj w trybie awaryjnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 DX-Buster nie odinstaluje DX9.0 przynajmniej nie ten sprzed 2 miechow teraz nie wiem. Sam musialem robic to recznie i bylo z tym niezlego bajzlu :( Nie bylo zadnego dobrego programu do odinstalowania DX :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Dobrze mowisz ja jakos odinstalowalem Dx 9 "DXbsterem" ale niemoglem zainstalowac zadnego DX 8.0 ani 8.1 wiec zrobilem format ktory prawie zawsze pomaga :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...