HLTV Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Witam mam mały problem i za razem pytanie. Mam laptopa z oprogramowanie Windows 8.. chciałbym się zapytać czy da się jakoś wyłączyć skróty które są pod przyciskami od F1 do F12 ( głośność, wyłączanie fifi, jasność ekranu i inne..) Obecnie mam żeby użyć przyciska np F1 to muszę nacisnąć fn i dopiero wtedy F1. Czy dało by się zrobić to na odwrót? Dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Hmm... zajrzyj do biosu/uefi lub ustawień oprogramowania, dołączonego przez producenta laptopa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 W oprogramowaniu od klawiatury powinna być opcja wyboru pierwszeństwa przy klawiszach F**. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HLTV Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Hmm... zajrzyj do biosu/uefi lub ustawień oprogramowania, dołączonego przez producenta laptopa :) Za ciemny jestem na to... W oprogramowaniu od klawiatury powinna być opcja wyboru pierwszeństwa przy klawiszach F**. Co do tego, to gdzie to mogę znaleźć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Zajrzyj do "Panelu Sterowania", tam powinny być opcje klawiatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4zen Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Za ciemny jestem na to... To zepnij pośladki i wejdź do tego biosu bo inaczej tego nie zmienisz... Zapewne jest to laptop lenowo, więc wystarczy w biosie, w zakładce configuration wyłączyć opcje Hotkay Mode/Switch (dać na disabled). Dokładnie jest to opisane pod tym linkiem: http://support.lenovo.com/us/en/documents/ht072691 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HLTV Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Jest to HP :> Ale właśnie o te przyciski mi chodzi co są w linku :D Dobra działa, r4zen dzięki za linka. Edytowane 22 Września 2014 przez HLTV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...