vookaz Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 posiadam komputer: radeon4850 hd karta dx10,1 pamiec ram 4 gb płyta głowna asus p5q zasilacz 560w procesor intel e8400 3,00ghz komp potrzebny jest mi do grania w fife ale niestety fifa 15 mam wyzsze wymagania grafika na dx 11.Moje pytanie czy warto ten zestaw rozbudowywac o grafike czy juz sie nie oplaca , czy sama grafika pociagnie ffia 15? na tym procesoorze prosze o pomoc z gory dziekuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 Zależy w jakich detalach chcesz grać w FIFA 15 . W wymaganiach minimalnych jest Q6600 i HD5770/GTX650 . Q6600 to koszt ~200 zł , HD5770 to drugie 200 zł . Czyli jakieś 400 zł + koszty przesyłki . Co innego jak chcesz grać w detalach medium+ czy chcesz grać w inne gry - to tutaj bez wymiany platformy się nie obejdzie . Najlepiej jakiś I5 + 4-8GB ram - koszt 1 000+ zł za procka , płytę i ram . Do tego sensowna karta czy inne elementy ( dysk i napęd jak stare masz jeszcze ATA , buda czy zasilacz ) . Jak już jesteśmy przy zasilaczu to co za model masz dokładnie ? Sama moc nic nie mówi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...