Ziemniaq34 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Witam. Chciałbym podkręcić mój komputer. Budżet do 800-900 zł. Piszę tu bo jestem konkretnie blady, a gram w gry typu Cs;GO lub LoL Parametry : Procesor Intel Core i3-2120 Częstotliwość taktowania [GHz] 3.1 Ilość rdzeni 2 Pamięć podręczna procesora 3 MB Pamięć Typ pamięci RAM DDR3 Typ złącza pamięci RAM DIMM Napędy i dyski Ilość dysków 1 Dysk HDD 500 GB Napędy wbudowane DVD Super-Multi Obraz i dźwięk Karta graficzna AMD Radeon HD 7350 Moc zasilacza podam jutro bo musiałbym rozkręcić komputer, a już śpią i nie chcę hałasować. Proszę o pomoc i pozdrawiam ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Jaką masz płytę i zasilacz - marka ,model i moc !!! Choć patrząc po karcie ( przeznaczona na rynek OEM ) to raczej nic ciekawego i markowego/dobrego tam nie masz . Do wymiany na chwilę obecną idzie procek - I5 2500K albo I5 3570K , zmiana platformy nie ma sensu bo przy tym budżecie i założeniach masz za mało kasy . Karta też idzie do wymiany jak chcesz grać w sensownych detalach , HD7350 to nic innego jak stary HD5450 - padaka z szyną 64-bit i pamięcią DDR3 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...