M4D Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Witam, mam pewien problem otoz w pewnym momencie pojawila mi sie plamka koloru brazowego na wyswietlaczu i nie wiem co to moze byc, byc moze spalony piskel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Spalony pixel to raczej wątpię , prędzej cała ich grupa lub fizyczne uszkodzenie matrycy od dużego nacisku . Te artefakty są cały czas czy się pojawiają i znikają ? - zrestartuj komórkę i zobacz czy podczas startu lub w recovery też to jest . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4D Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Hm podczas restartu jest to samo, tu gdzie jest ta plamka nie dziala w ogole dotyk czy prawdopodobnie to jest z mojej winy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekl7 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Przyczyną jest duży nacisk na to miejsce,przypomnij sobie w jakich okolicznościach. Oczywiście gwarancji nikt nie uzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Skąd był brany telefon - z sieci czy kupowany w jakimś normalnym sklepie w rodzaju Euro RTV AGD czy innym sklepie z elektroniką . Sprawdź czy czasem nie masz dodatkowego ubezpieczenia telefonu - przy braniu fona z sieci konsultanci potrafią często takie coś wcisnąć , ew. po jakimś czasie . To ubezpieczenie może być pomocne w tym przypadku - telefon zostanie naprawiony tak jak by był na normalnej gwarancji . Normalna gwarancja - to tak jak mówi Krzysiek7 , nie obejmuje tego typu uszkodzeń . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...