Passt Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Tak jak w temacie. Zainstalowal mi sie jakis wirus omiga-plus, po usunieciu jego brakuje mi polskich znakow w windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Popatrz w menu start / panel sterowania / region i język / klawiatury i języki / zmień klawiatury czy masz ustawioną klawiaturę polską (programisty). Jak nie to zmień na nią. Jak jej niema to dodaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Problem rozwiązany. Okazało się, że dodatek Logitech Set Point do Internet Explorera namieszał. Wyłączyłem go i wszystko wróciło do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...