Skocz do zawartości
adam200m

Zestaw do 2500zł do gry w CS:GO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym poprosić Was o złożenie dla mnie komputera do 2500zł. Najlepiej, aby był cichy, z intelem i5 (lub i7), wraz ze skrzynką i jeżeli ktoś ma zamiar wstawiać linki - prosiłbym wszystkie z jednego sklepu. Chciałbym, aby grało mi się z 300fps (czyli maksymalne dla CS:GO) oraz jednocześnie będąc w przeglądarce, oglądając live, itp. Monitor: Acer AL1716 - w przyszłości mam zamiar go zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej kwocie to proponuję taki zestaw + buda SPC BrutuS M23 za 129 zł .

I5 4460 + R9 270X + 8GB ramu może da 300 FPS , zależy od poziomu detali , choć i tak będzie płynnie w CS:GO .

A jak chcesz mieć ciszę to musiał byś gdzieś przyciąć albo dołożyć trochę kasy - przede wszystkim lepsze chłodzenie na procka np. SPC Spartan , SPC Fera 2 czy Raintek Themis za 70-100 zł , ew. zmiana zasilacza na cichszy np. Cooler Master G450M 450W za 214 zł .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymagań GTA V jeszcze nie ma , pewno punktem wyjścia będą średnie wymagania GTA IV .

Na ww. sprzęcie GTA V powinno ruszyć w detalach medium+ , chyba że coś sami devsi skopią jak było przy IV ( i III także ) i gra będzie miała wymagania z kosmosu na początku .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi