Xon Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Błąd- aktor , który grał Johna Connora ma kontrakt na jeszcze 2 filmy z tej serii :D No tak ale Arnold powiedzial ze juz w T4 nie zagra :) pozatym zbyt dlugo niektorych rzeczy nie mozna ciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Napisy do Terminatorka 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 "Talk to the hand!" (przy sklepie, w ktorym Arni robil "zakupy"...i umarlem ze smiechu.. :D BTW..MATRIX to mlodszy braciszek T3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Pościg z dźwigiem musiał być kosztowny, ale ostatnia scena z hakiem była świetna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 "Talk to the hand!" (przy sklepie, w ktorym Arni robil "zakupy"...i umarlem ze smiechu.. :D Mow do reki :lol: Dobre to bylo :lol: Filmik mam juz w DivX 650MB :) Reencode z SVCD Centrcopy :) Polecam BitTorrent 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Tobie to dobrze :| Ja na razie nie mam żadnej kopii :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 cos z bittorrenta slabo idzie 0 w porywach 1kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 nie chce zeby sei podniosla duza wzawa ale cos mi sie wydaje ze matri 3 przebije wszystko :-) Wkoancu taka zasada dobre wejscie -> byla jakos przetrwac -> odejsc z klasa :-) ale porzujemy zobaczymy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 nie chce zeby sei podniosla duza wzawa ale cos mi sie wydaje ze matri 3 przebije wszystko :-) Wkoancu taka zasada dobre wejscie -> byla jakos przetrwac -> odejsc z klasa :-) ale porzujemy zobaczymy :-)sorki za literowki, baterie sie koncza:-) ma ktos moze jakis przepis na oc baterii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 dobra, widzialem dzisiaj, 2*mpeg2. akcja ciekawa, scena poscigu chyba najlepsza, humor momentami rozbrajajacy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jest jakas wersja w dobrej jakosci. Nie chodzi mi o kinowki i svcd, bo tych mam dosyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jest jakas wersja w dobrej jakosci. Nie chodzi mi o kinowki i svcd, bo tych mam dosyc Nie ma jeszcze DVDScr lub DVDRip :( Najlepsza wersja to... :arrow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jest jakas wersja w dobrej jakosci. Nie chodzi mi o kinowki i svcd, bo tych mam dosyc Nie ma jeszcze DVDScr lub DVDRip :( Najlepsza wersja to... :arrow: czy ten terapeuta w prawym gornym rogu gral w poprzedniej czesci czy jak ? na widok arniego zaczal uciekac :P i wydawalo sie ze go zna ;) czy tylko po prostu jest takim twardzielem ? :D update - aktor: Earl Boen, postac: Dr. Peter Silberman. gral we wszystkich czesciach, tylko nie moge go sobie przypomniec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Film jest fajny duzo akcji, ale koniec jest dziwny. Wyglonda na to ze terminator 4 nie dlugo wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Eeeeee......a co to za prostokącik? :| Cenzura wszędzie? :? PS- za góra parenaście minut Arnie zagości na moim kompie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Wlasnie sciagnalem kolejna wersje, 1 nocka = 1400MB Kocham BitTorrent :lol: http://www.madzworld.co.uk/suprnova/torren...ents/T3.torrent Video 720 x 342 (~ 15 : 7 ) Bitrate 1800KB FPS 25 DivX3 Audio 28 kb/s (64/ch x 2 ch) CBR 44100 Hz MP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Ale mam wrażenie , że to ciągle kinówki, tylko "rozciągniete" z niskiej na wysoką rozdzielczość, bo DVD ma wyjść dopiero w listopadzie. Ja mam wersję 2 plikową -118 i 132 MB Da się obejżeć i nie jest w sumie tak źle- dobrze, że dźwięk nie jest zły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 własnie przed chwilą skończyłem ogładać dla mnie kicha to samo co wcześniej tyle że teraz ładna kobieta,nudne pościgi ,wielki dzwig rozwalający wszystko po drodzei scena która podobała mi sie najlepiej z całego filmu jak Arnold okłada się z nową Panienką do kina mozna isć dla obejzenia efektów specjalnych nic wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Też obejżałem właśnie. Pierwsze wrażenia- Arnie to straszny kawał chłopa. Jest lepiej zbudowany niż 12 lat temu w Terminator 2- widziałem jego sesję zdjęciową jak się wspinał po skałkach- to nie był efekt komputerowy- gość ma 55 lat- aż sie wierzyć nie chce. Takiej szerokiej klaty, to nawet Pudzianowski nie ma ( przy Arnoldzie do spuchniety leszcz). Film jest bardzo dobry. Efekty nie są zbyt natłaczające( nie widać w nich w większości przypadków nierealności), dużo ropierduchy, ale w dobrym stylu. Czuć trochę surowości znanej z Terminatora 1- moim zdaniem to dobrze- trochę miałem dość zbyt ludzkiej natury w T2- robot ma wykonać swoje zadanie i się nie "pieprzy"- bierze za mordę Connora i tą laskę i nie daje sobą pomiatać :P Biorąć pod uwagę ogółem- jest to nastepna dobra część z tego cyklu, trzyma się kupy, fajnie, że nie ma happy end i jest nadzieja na następną część ( a może i części :D), tym razem w przyszłości. Czekam z niecierpiwością ^_^ Ogólnie 4.3/5 PS- do kina na pewno pójdę na ten film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Amerykanie zaplacili za ten film $160 mil dolcow. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Amerykanie zaplacili za ten film $160 miljon dolcuw. 8O Oficjalnie 175, ale możliwe, że przekroczyli 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Amerykanie zaplacili za ten film $160 milion dolcuw. 8OArnold natomiast dostal $30 Milionow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 update - aktor: Earl Boen, postac: Dr. Peter Silberman. gral we wszystkich czesciach, tylko nie moge go sobie przypomniecOczywiscie ze gral . W jedynce byl policjantem ktory przesluchowal tego gogusia co przybyl z przyszlosci aby ratowac Sare O`Connor . W 2 niepamietam za dobrze wiec albo gral znowu policjanta albo lekarza (pamietam scene ze szpitala dla psycholi jak ratowali Sare i on tam byl . Fajne na nim wrazenie zrobilo jak T1000 przechodzil przez kraty) A w trujce to cholera wie ;) Nieogladalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 update - aktor: Earl Boen, postac: Dr. Peter Silberman. gral we wszystkich czesciach, tylko nie moge go sobie przypomniecOczywiscie ze gral . W jedynce byl policjantem ktory przesluchowal tego gogusia co przybyl z przyszlosci aby ratowac Sare O`Connor . W 2 niepamietam za dobrze wiec albo gral znowu policjanta albo lekarza (pamietam scene ze szpitala dla psycholi jak ratowali Sare i on tam byl . Fajne na nim wrazenie zrobilo jak T1000 przechodzil przez kraty) A w trujce to cholera wie ;) Nieogladalem.aha, thx :) czyli nic dziwnego ze zaczal spie* gdzie pieprz rosnie jak zobaczyl Arniego :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Tez bym dawal drapaka jak by mi koles wyrznal caly posterunek policji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John M. Kane Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Film jest świetny. Oglądałem dwa dni temu wersję SVCD Telesync. Z reguły nie oglądam kinówek, bo po co się męczyć, ale dla tego filmu zrobiłem wyjątek ponieważ słyszałem właśnie same pochlebne recenzje. Zgadzam się ze wszystkimi, którym film się podobał. Nie jest w nim nawalone efektów jak w szmatrixie. Film posiada ciekawą fabułę (jak dla fanów poprzednich terminatorów, like me). No ogólnie film jest świetny... no i ten humor wpleciony w akcję (okulary, talk to the hand, etc...). Mnie także podoba się to bardziej niż matrix, którego już po 1 części zbytnio nie darzyłem sympatią (2 jeszcze nie widziałem i nie spieszy mi się). Co do Silbermana, to w każdej częsci grał tą samą postać przecież - policjant i po trochu psycholog (pewnie jakiś spec od przesłuchań czy coś). Podobało mi się jak rozpamiętywał przeszłość ("...niesamowite myśli - niemożliwe....zwariowane myśli, szalone myśli.....trzeba wielu lat by się z tego otrząsnąć..." :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Dokaldniej z tego wychodzi ze to po prostu psycholog policyjny i tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Jest jakas wersja w dobrej jakosci. Nie chodzi mi o kinowki i svcd, bo tych mam dosyc Nie ma jeszcze DVDScr lub DVDRip :( Najlepsza wersja to... :arrow: czy ten terapeuta w prawym gornym rogu gral w poprzedniej czesci czy jak ? na widok arniego zaczal uciekac :P i wydawalo sie ze go zna ;) czy tylko po prostu jest takim twardzielem ? :D update - aktor: Earl Boen, postac: Dr. Peter Silberman. gral we wszystkich czesciach, tylko nie moge go sobie przypomniec ;) wow jak by nie patrzec to byl w jedynce gral psyhologa czy pychiatre policyjnego ktory zajmowal sie pania connor na komisarjacie , no i jak mozna wywnioskowac po 2 czesci to on ja wpakowal do psycholi zreszta gral tam owiele wieksze role niz w trzeciej czesci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jest jakaś lepsza kopia od Terminator.3.XviD.TS-POLEliTE (512x256 - 900Kbps) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Wlasnie sciagnalem kolejna wersje, 1 nocka = 1400MB Kocham BitTorrent :lol: http://www.madzworld.co.uk/suprnova/torren...ents/T3.torrent Video 720 x 342 (~ 15 : 7 ) Bitrate 1800KB FPS 25 DivX3 Audio 28 kb/s (64/ch x 2 ch) CBR 44100 Hz MP3 JEST :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...