Skocz do zawartości
keyser2

Przejście z konsoli na PC.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Obecnie mam X360, sprzedam go oraz obecny procesor trochę dołożę  i chcę przejść na PCta.

KWOTA: 1100-1200ZŁ

Posiadam  :  Intel Pentium G3220 3GHZ |RAM  4GB  DDR3 Kingston 1333/CL8 | Asrock B85-GL | Intel ® HD Graphics |  SSD Transcend SSD340 128GB |
FSP 300W  80+ Bronze | WIN 8.1 Pro

Wymagania: i5, gry na monitorze 1440x900 ( póki co nie zmieniam). Chciałbym grać na przyzwoitych detalach w nowości. Nie gram za dużo, ale czasem w coś nowego mam ochotę szarpnąć. Jak np. teraz Cień Mordoru.

W grę wchodzą używki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z procków to proponuję I5 4460 za 725 zł .

Z kart to R7 260X np. Asus R7 260X 1GB DDR5 DC2 za 439 zł ew. używane R9 270 np. Asus R9 270 2GB DDR5 DC2 za 500 zł  lub  Sapphire HD7850 2GB za 399 zł .

Obie karty mają jeszcze gwarancję .

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz wziąć tego Fortrona:

http://www.morele.net/zasilacz-fortron-460w-460-60-hcn-efektywnosc-do-84-atx-2-3-active-pfc-12cm-fsp460-60hcn-627105/

Pozwoli nawet na leszą karte w przyszłości.

Edytowane przez Devil
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.purepc.pl/karty_graficzne/wymagania_assassins_creed_unity_ubisoft_oszalal_test_sprzetowy

Poczytaj i sprawdź. na razie trzeba czekać na łatki bo gra na R9 270 jest niegrywalna nawet na medium. Po za tym gra wg mnie jest słaba. Co do Lord of the Fallen to powinno być lepiej.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi