Indiger Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Cześć, zamierzam kupić komputer w kwocie do 1800 zł. Wzoruję się na waszych opisach. Jako że ja się znam średnio na podzespołach postanowiłem popytać kilku kolegów co o tym sądzą. Każdy mówi inaczej a ja nie wiem co wybrać. http://www.morele.net/inventory/info/42BBHC/ http://www.morele.net/inventory/info/4eqgmO/ http://www.morele.net/inventory/info/8FwsNs/<------ koszyk za 1500zł od Pure PC I teraz pytanie... co wybrać? A może wy macie jakieś pomysły co zamienić żeby wyciągnąć jak najwięcej za jak najmniej. Dzięki za pomoc. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Indiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zestaw nr.2 najlepszy choć procek może się dawać we znaki w niektórych grach . Ew. jak w grę wchodzą używki to proponuję I5 2400 + płyta na H61 za 500-550 zł i do tego HD7850 ( to samo co R7 265 ) . Składasz kompa pod jakieś konkretne gry czy tak ogólnie pod gry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Napisz przede wszystkim do czego ma ci służyć. Jak grasz, to w co i w jakich detalach, rozdzielczości itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indiger Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Komputer służył będzie głównie do gier. Co do oczekiwań związanych z detalami, mi średnie w zupełności wystarczają, ponieważ posiadam stary komputer i jestem przyzwyczajony do niskiej jakości Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Indiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Można wziąć R7 265. Jak do tego procka to karta w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indiger Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli co? Zestaw 2 i zamiast tej kary graficznej dać R7 265? Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Indiger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Przecież w 2 masz już R7 265 , w 3 także . Tylko zestaw nr. 1 ma słabszą kartę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indiger Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Sorry ale ja się na tym kompletnie nie znam :D Czyli co brać zestaw numer 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Hmm, pamiętaj, że kupujesz słaby procek i względnie słabą kartę - nowe. Procek w sumie możesz później wymienić na coś znacznie szybszego a karta od biedy da radę. Zestaw 2 z zasilaczem z zestawu pierwszego. Za złożenie nie zapłacisz. Kod masz gdzieś tu na forum. Złożenie masz za free z kodem chyba - (W3FHN58JFW ( 0zł za dostawe kurierem, a 1zł za złożenie zestawu)) Edytowane 12 Stycznia 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indiger Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ok kod promocyjny mam, ale dzięki za zainteresowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Proszę doprecyzować tytuł tematu Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...