Żółtodziób2 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Cześć, mam obudowę fractal designe r4. W standardzie posiada 2 wentylatory na froncie i na tyle. Chciałbym dołożyć wentylatory dla lepszej wentylacji, gdyż jak wiadomo jest to mocno wyciszona i oflitrowana co skutkuje słabszym przepływem powietrza. Jaką konfigurację byście polecili ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Używaj wyszukiwarki: http://www.bit-tech.net/hardware/2012/02/10/the-big-cooling-investigation/1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziób2 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Czytałem parę artykułów o wentylacji, ale oczekiwałbym opinii bardziej z doświadczenia użytkowników, czy ktoś taki tu jest, kto mógłby się wypowiedzieć krótko i na temat. Ja myślałem nad dołożeniem jednego na front wsysającego i jednego na górę wysysającego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Lepiej napisz od razu, że nie znasz angielskiego. Artykuł wyczerpuje temat w całości, ale to widocznie jeszcze za mało. Co za naród, co za ludzie.... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziób2 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 no tak, nie umiem angielskiego, ale przetłumaczyłem cała stronę i jako tako przeczytałem, ale o co chodzi? że nie umiem angielskiego ? a co to jest jak powietrze,że muszę znać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...