sebastian11259 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam, Wczoraj postanowiłem zmienić system na Windows 7 Profesional. Po zmianie wszystko ok. Odkręciłem obudowę aby sprawdzić model Karty Sieciowej. Po jej odłączeniu i podłączeniu komputer się włącza lecz na monitorze nic się nie wyświetla (monitor jest w 100% sprawny). Podociskałem wszystko, odłączyłem wszystko co zbędne (dysk twardy, CD rom) i nic. Resetowałem Bios i też nic lecz gdy włączam komputer nie ma dźwięku Bios ale wiatraki się kręcą. Proszę o pomoc, z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Karta, płyta lub zasilacz. Bez przekładania gratów do drugiego kompa raczej wiele nie sprawdzisz. Chyba że masz zintegrowaną kartę. Wtedy zacznij od podłączenia monitora do niej. Oczywiście zakładam, że nie odłączyłeś dodatkowego zasilania karty (jeśli takowe posiada)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Masz kartę graficzną radeon? Jaka dokładna specyfikacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian11259 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Chyba że masz zintegrowaną kartę. Wtedy zacznij od podłączenia monitora do niej. Mam kartę zintegrowaną i podłączam do niej monitor wykładając przy tym tę niezintegrowaną i dalej nic. Oczywiście zakładam, że nie odłączyłeś dodatkowego zasilania karty (jeśli takowe posiada)? Jest to karta Nvidia Geforce 210, a odłączałem wszystko i wszystkie kabelki podpinałem po kolei Masz kartę graficzną radeon? Jaka dokładna specyfikacja? Jest to karta Nvidia Geforce 210 procek intel Pentium 2x2,60gHz reszty nie pamiętam a bez komputera nie sprawdze :D Edytowane 6 Lutego 2015 przez sebastian11259 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Zresetuj ustawienia bios przy pomocy zworki lub wyciągnięcia bateryjki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...