KamcioPL Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam , kupiłem nowy komputer jak i Windows 7 OEM (Jedynie kod) - i teraz skąd <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Windowsa żeby go zainstalować a potem aktywować? Jestem zielony więc pytam :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Najlepiej stąd: http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery Edit: Jednak może być problem - wyczytałem, że nie udostępnia dla kodów OEM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamcioPL Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Dobra teraz drugie pytanie - ponieważ na allegro jest pełno "Windows 7 COA OEM" - można to kupić i aktywować (Legalne to jest?) Jak kupie bez tej naklejki to coś się stanie? Edytowane 13 Lutego 2015 przez KamcioPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 Legalne to jest? Nie. Tu znajdziesz wszystkie informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...