ptaku666 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Tak jak w temacie, czym najlepiej i njaszybciej zdekodowac canal +. Prosze o konkretne posty. Z góry dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 To zależy czym jest C+ kodowany. Normalnie jest kodowany inaczej, a w UPC inaczej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 mam canala + na kablówce i poprostu chce go zdekodowac, jakiego softu najlepiej mam uzyc i jak ? Oczywiscie mam zamiar uzyc do tego karty TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Jezeli nie masz UPC to mozesz dekodowac programem More TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...