urbas91 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 WitamPanowie mam do Was pytanie :)Orientuje się ktoś z Was czy moge gdzieś kupić POJEDYŃCZĄ KOŚĆ Pamięci Crucial Ballistix Tactical DDR3-1600 CL8 - 8GB (BLT2CP4G3D1608DT1TX0CEU)Chodzi mi o pojedyńczą kość Crucial Ballistix DDR3-1600 CL8 4GB W PC posiadam 4x4GB kości tych pamięci i jedna mi właśnie padła :(. I żeby nie kupować dwóch kości o wartości 8GB chciałbym kupić tylko jedną 4GB.Wie ktoś czy dostane gdzieś taką kość ?Z góry dzięki za pomoc :)Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Że są dostępne niskoprofilowe 1.35V to pewnie wiesz? Na 90% to jeden pies. BLT4G3D1608ET3LX0CEU Tych co chcesz to jakoś bez pary nie sprzedają. To albo brać taką albo dogadywać się ze sklepem żeby jedną sprzedali albo brać dwie i jedną samodzielnie sprzedawać. Gdybyś był z Krakowa to ja bym nawet taką jedna kość 4 GB mógł wziąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbas91 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Tą niskonapięciową to widziałem :) ale mam 3 takie same to wolałbym i 4 mieć do pary :)Nom niestety nie jestem z Krakowa, ale jak coś to mozemy się zgadać i na pół kupić dwie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Wysyłanie pewnie zniweczy sens tego : - ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...