ma1y Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Hej Mam dysk 1TB Free Agent. Chciałem do niego na chwile na zgranie danych włożyć inny, 3tb ale hmm system widzi nadal ten stary, jak by obudowa blokowała. Możliwe? Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Możliwe jeśli zablokowano to w firmware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 No właśnie tak myślę, ale podchodzi mi to pod zwykłe prostactwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Biznes Panie kolego, biznes to jest. Chcesz większy kup "od nas" większy model... Edytowane 12 Marca 2015 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Super. Chyba trzeba będzie zmienić 'ulubione' marki. Dziękuje! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...