qaqz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Witam, mam pytanie odnośnie karty graficznej, mój sprzęt to; msi z77a-g43, i3-2100, 6gb ram, zasilacz 550w, ostatnio popsuła mi się karta graficzną którą muszę wymienić, mój budżet to 750zł i tu mam pytanie, co znających się na tego typu rzeczach co byście polecili w tej cenie, sam myślałem nad gtx 660 lub r9 270x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Ten zasilacz to co za model dokładnie ? W tej cenie proponuję R9 270 np. Asus R9 270 2GB DC2 za 699 zł . R9 270X to lekko podkręcona wersja zwykłego R9 270 , rdzeń o 100 mhz wyżej taktowany i tyle . PS . Mogłeś napisać w zbiorczym temacie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qaqz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 ezcool, ale nie pamiętam modelu, w przyszył miesiącu mam zamiar wymieć procesor i zasilacz, czyli w tej cenie jednak brać r9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Na początek proponuję wymienić zasilacz . Z tego co widzałem na sieci EzCool to kolejne chińskie <span style='color: red;'>[ciach!]</span>o pokroju Codegena czy Tracera , rzeczywista moc mocno zaniżona ( nawet o 50+ % ) , brak certyfikatu 80+ , brak zabezpieczeń albo są przestarzałe . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2015 Napraw tytuł tematu Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) W tych cenach szukaj używek z gwarancją, bo te karty, nad którymi się zastanawiasz, kupisz za ok 500zł z roczną lub dłuższą gwarancją. Oczywiście za 750zł kupisz coś znacznie szybszego. Jeżeli już to szukaj modelu 660Ti. Edytowane 13 Marca 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...