mr.Witek Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Witam. Temat dyskusji to różnice między tymi portalami społecznościowymi. Dzisiaj założyłem sobie konto na vk i pierwsze co mnie zaskoczyło to "nic". Poprostu nic nie było, żadnych reklam, propozycji "lajków", było tylko post z moim zdjęcie profilowym. P.S. wcale nie zakładałem topicu w celu znalezienia kolegów ;) Edytowane 25 Marca 2015 przez mr.Witek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Takie pytanko:" PO CO? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 to na fejsie są jakieś reklamy ? chyba że mi przeglądarka blokuje, bo się nie spotkałem się z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2015 Na VK konto można założyć tylko jeśli chce się wyrywać wschodnie studentki w Polsce. Żądnych przygód samców uprzedzam, że bez worka siana nie warto nawet próbować, chyba że macie chęć na jakiejś wątpliwej urody ukrainki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2015 dzięki za cenne porady ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Witam. Temat dyskusji to różnice między tymi portalami społecznościowymi. Dzisiaj założyłem sobie konto na vk i pierwsze co mnie zaskoczyło to "nic". Poprostu nic nie było, żadnych reklam, propozycji "lajków", było tylko post z moim zdjęcie profilowym. P.S. wcale nie zakładałem topicu w celu znalezienia kolegów ;) To po co zakładać konto, skoro nic tam nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2015 Dokładnie ale jak jest siano to i tak daleko nie trzeba szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...