Vindexo Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Witam, jak wiadomo "prawdopodobnie" w kwietniu ma wyjść GTA V, ja jako fan tej serii chciałbym zagrać w tę odsłonę na PC, mój sprzęt: Procesor: Intel Core i5 3570 @ 3.40GHz Karta graficzna: 1023MBNVIDIA GeForce GTX 550 Ti (Gigabyte) RAM: 8,00GB 1-Kanałowy DDR3 @ 665MHz Płyta główna: Gigabyte Technology Co., Ltd. B75M-D3V Zasilacz: CORSAIR VS550 System: Windows 7 Ultimate 64-bit Chciałbym wymienić kartę graficzną, budżet: 740-750 zł Raczej wolałbym coś od NIVIDII ale jeżeli znalazłoby się coś lepszego w takiej samej cenie to czemu nie, osobiście myślałem nad GTX 660 ale ja znawcą nie jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Nowa czy używka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindexo Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Wybacz, zapomniałem napisać, raczej wolałbym nową bo z używkami nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Napraw tytuł tematu Jak tytułować tematy w dziale co kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) W tym budżecie z nowych to raczej coś z TEGO. Będzie szybsze od 660, ale to od czerwonych ;) Edytowane 29 Marca 2015 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 270x jest ok, zwykłe 270 lepsze bo podkręcisz jak x a taniej (GB miał dobry model) tylko nie MSI gaming, wentylatory lubią pluć olejem i wysiadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Beszter Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Obie karty bo i GTX 660 i R9 270 udźwigną GTA V. Ceny również są porównywalne. GTX ma większą częstotliwość taktowania ale R9 większy pixel rate i więcej procesorów odpowiadających za render wyjściowy co jest plusem w grach. Prawda jest taka że i tak zdecyduje przywiązanie do marki. Ja bym wybrał gtx 660 ale i chciałbym spróbować czegoś od radosława :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenoba Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 i daruj sobie morele ;) oszustów mało takich widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...