sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mam dylemat , nie wiem ktora plyte wybrac asusa za 287zł czy epoxa za 299zł ? Czekam na wasze opinie i propozycje. A i jeszcze , ile kosztuje przesylka na komputroniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jasne ze EPoX. Asus jest obciety na max, ma np tylko 2 gniazdka podlaczenia FAN. EPoX wejdzie na wyzsze FSB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hmm co do wydajnosci ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Co do wydajnosci to nie wiem! No ale ja rowniez polecilbym Epoxa a to glownie na OC. Asus juz od dluzszego czasu leci na swojej opinii.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Asus pod Intela tak, Asus pod AMD nie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Miałem ASUSA A7V8X (wersja full) i Epxa 8K9a, i jeśli chodzi o wydajność to Epox, podkręcanie Epox... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hmmm teraz wszystko jasne , dzieki pipol :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...