Artur87 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Jest to mój pierwszy past na tym forum, wiec chciałbym najpierw się przywitać i wszystkich pozdrowić. Wracając do tematu, to składam komputer i teraz przymierzam sie do zakupu pamieci RAM. Kości będą pracowały z zakupiona juz przeze mnie plyta glowna od ASUSA : Maximus HERO VII i procesorem Intel I7 k4790 Ponizej 3 kosci, ktore wpadly mi w oko. Byłbym wdzięczny za wasze opinie i pomoc w wyborze. - Goodram GOODRAM DDR3 LEDLIGHT 8GB PC2133 CL10 - G.Skill F§-2666C11Q-16GTXD - CORSAIR CMY16GX3M2A2133C11R 2x8GB Wszystkie pamieć maja bardzo zbliżone opóźnienie i rożnie sie szybkością oraz cena. Moje pytania do was. - Warto doplacic pare zlotych i kupic szbsze kosci RAM? - Warto kupic kosci polskiego producenta? - Jakie moga pojawic sie problemy przy zakupie kosci ktore nie znajduja sie na "liscie rekomendowanych zestawow", stworzonej przez ASUSa. Dzieki za wasza pomoc i poniewaz dopiero zaczynam, wiec z gory sorry gdyby pojawilo sie jakies "glupie" pytanie. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Artur87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Podaj konkretne modele to 1. Zaraz moderator Ci coś urwie za wklejanie formatowanego tekstu to 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur87 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zedytowalem modele Pamieci i tekst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...