shy.alone Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam wszystkich! Pisze tutaj,bo potrzebuje pomocy,moze ktos chetny pomoze, mam zakodowany plik w true Crypt,problem w tym ,ze przeniosłam go na nowy komputer,poniewaz straszy oddalam, nie potrafie go teraz otworzyc. Jestem laikiem,plik kodowal znajomy z ktorym nie mam juz kontaktu, .moje pytanie -czy jest mozliwosc otworzenia jeszcze czy poprostu spalony jest> Dodam tylko,ze prosze o odpowiedz w najprostszy sposob dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wystarczy zainstalować trucrypt, skojarzyć pliki *.tc z programem, dwa razy kliknąć na ten zakodowany plik (magazyn) i wpisać hasło. Po tym pojawi się odpowiedni wirtualny dysk w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 albo "wybierz plik" i wpisujesz hasło, ew. potem połączyć pliki\wolumeny w ulubionych i otwierać za jednym razem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shy.alone Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Wystarczy zainstalować trucrypt, skojarzyć pliki *.tc z programem, dwa razy kliknąć na ten zakodowany plik (magazyn) i wpisać hasło. Po tym pojawi się odpowiedni wirtualny dysk w systemie. co to znaczy skojarzyc,jestescie w swoim zywiole ale ja dopiero raczkuje i potrzebuje prowadzenia za raczke,krok po kroku,przepraszam ze akurat tu szukam pomocy,ale jak nie tu to gdzie?dziekuje za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Skojarzyć, znaczy wybrać domyślny program, do otwierania plików z danym rozszerzeniem. Jak klikniesz 2x na plik z rozszerzeniem .tc i nie otworzy się truecrypt, to wybierz go jako program domyślny do otwierania takich plików (2x kliknąć na plik, następnie wybrać opcję "wybrać program z listy zainstalowanych programów" , następnie dać "przeglądaj" i wyszukukać na dysku program truecrypt, a dokładnie plik wykonywalny TrueCrypt.exe) Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Kyle 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shy.alone Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Skojarzyć, znaczy wybrać domyślny program, do otwierania plików z danym rozszerzeniem. Jak klikniesz 2x na plik z rozszerzeniem .tc i nie otworzy się truecrypt, to wybierz go jako program domyślny do otwierania takich plików (2x kliknąć na plik, następnie wybrać opcję "wybrać program z listy zainstalowanych programów" , następnie dać "przeglądaj" i wyszukukać na dysku program truecrypt, a dokładnie plik wykonywalny TrueCrypt.exe) Bardzo dziekuje,udalo sie ,jestem Ci bardzo wdzieczna za pomoc, Z poważaniem shy.alone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...