sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wiem ze to nie ten dzial ale nie dostalem odpowiedzi na moje pytanie a wiec: Wczoraj probowalem zmieniac bios w mojej mobo , uruchomilem komp w dosie i wlaczylem flasha , wybralem plik biosu i enter... i nagle wywala za ma za malo pamieci i wychodzi z flasha. Nie mam pojecia o co chodzi mu ze ma za malo pamieci , czekam na propozycje. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Uruchomiłeś kompa przez dyskietke startową (bo tak należy zrobić) czy przeszedłeś z win do dosu wtedy miało prawo zabraknąć pamięci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 oczywiwscie ze przez dyskietke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 TO zle zrobiles dyskietka startowa laduje jeszcze jakies gowna do ramu :wink: Podczas startu windowsa wcisnic F8 i daj TYLKO WIERSZ POLECEN TRYBU AWARYJNEGO. Bedziesz mial czysty DOS (io.sys) W BIOS-ie wylacz BIOS Cachebaled Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 w biosie nie mam tej funkcji , a co do tego trybu: tylko wierszu polecen trybu awaryjnego tez nie mam( tak mi sie wydaje) wlasnie moj system do win 2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Usuń z dyskietki config.sys i autoexec.bat to nie bedzie ładowało dodatkowych sterowników. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 dobra juz jest w pozadku gra muzyka gra , poporostu jestem slepy... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...