tpalarczyk Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam! Szukam programu umożliwiającego stworzenie programowe PIP w windowsie. Funkcję dostępną w niektórych telewizorach polegającą na tym, że mamy jakiś jeden główny obraz oraz w małym okienku kolejny. Poszukuję programu, który umożliwi mi odpalenie gry np. World of Tanks oraz jednocześnie w mniejszym okienku oglądanie Youtuba. Wiem, że można daną grę puścić w oknie i kombinować z tym, by kolejne okno było cały czas na wierzchu jednak mnie interesuje fullscreen jednej gry oraz małe okienko z filmem czy youtubem. Szukałem u wójka ale nie znalazłem nic. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez tpalarczyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sprawdź OnTopReplica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sprawdź OnTopReplica. Dzięki za propozycję, niestety okienko działa tylko jak np. youtube jest otwarty na wierzchu, jak choćby go minimalizujemy obraz się zamraża. Jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2015 http://www.ntwind.com/software/sticky-previews.html http://wmrecorder.com/products/video-clone/Pierwsza strona wujka, niestety obydwie chyba płatne, ale sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Dzięki za propozycję, niestety okienko działa tylko jak np. youtube jest otwarty na wierzchu, jak choćby go minimalizujemy obraz się zamraża. Wystarczy, że będzie zmaksymalizowane w tle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Wystarczy, że będzie zmaksymalizowane w tle. Niestety nie działa to :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Kup dodatkowego lcdka i problem z głowy ;) Używany za 40-60 zł. Niestety w tej cenie to kwadraty 4:3, 5:4. Panoramy są już droższe i niestety tylko większe, od 18,5 cala w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpalarczyk Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mam i telewizor i monitor ale sądziłem, że już dawno powinien powstać tak oczywisty program, który byłby odpowiedzią na moje pytanie. Niestety ten podany powyżej jest niedopracowany i nie ma nic innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...