Suraza123 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Witam. Więc tak jak to pisze w temacie poszukuję klawiatury, która będzie w ciągu dnia mniej więcej używana do gry w Cs Go przez 3 lub 4 godziny. Proszę jeszcze o to by nie było zbyt dużo dodatkowych klawisz oraz o to by była ona wygodna nie potrzebuje podświetlenia tylko żeby się na niej dobrze i przyjemnie grało. Cena koło 420.Zł z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Mechaniczna, membranowa, membranowa płaska, wyspowa... Może trochę szczegółów na temat preferencji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suraza123 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Na pewno nie chce z płaskimi klawiszami. Prosiłbym o jakąś mechaniczną lub hybrydową. Napewno nie membranową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 Bez udziwnień, bez podświetlenia i z blokiem numerycznym - CM QuickFire Storm XT, używam od roku i jak najbardziej polecam :). Switche wg. uznania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suraza123 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) AragornPL sprawdziłem twoją propozycje i klawiatura jest ponoć super ale czy klawisze nie będą się wciskać gdy lekko opre na nich rękę? Edytowane 2 Maja 2015 przez Suraza123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 To zależy od przełączników ;). Mam brązowe, nie przytrafiają mi się niezaplanowane/omyłkowe naciśnięcia. @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abrakader225 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Jeżeli obawiasz się przypadkowych wciśnięć powinieneś wybrać switch z większym wymaganym naciskiem. Ja osobiście wybrałbym Black. Brak dźwięku przełącznika, brak skoku w połowie wciśnięcia, 50g nacisk. Typowe "ciężkie" do grania. Tutaj masz wideo wyjaśniające jak każdy działa: Około 5:10 zaczyna się pokaz poszczególnych przełączników. Edytowane 2 Maja 2015 przez abrakader225 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suraza123 Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Dzięki za podesłanie filmu. Chyba poszukam klawiatury ze switchem green wydaję się być dobry. Chociaż black wydają się jeszcze lepsze... nie mam pojęcia który wybrać Edytowane 2 Maja 2015 przez Suraza123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...