AtamanOFC Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Witam, piszę z pytaniem czy można złożyć już dobry komputer do gier za 1500zł, jeżeli tak to prosiłbym o podanie zestawu i możliwe podanie ceny danego podzespołu. Chciałbym żeby częsci były nowe , nie planuje ich podkręcać , rozdzielczość jest obojętna, mieszkam w Polsce , nie mogę użyć nic ze starego komputera, sklep jest mi obojętny. Edytowane 8 Maja 2015 przez AtamanOFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_maj_2015?page=0,4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanOFC Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Dzięki wielkie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Polecam zapoznać się z MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! i uzupełnić pierwszy post. Przedewszystkim zastosowanie tego komputera i co chcesz kupić za te 1500 zł? Skrzynkę + monitor + klawa + mysz + głośniki + Windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtamanOFC Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Chce kupić komputer do gier, i potrzebna mi sama skrzynka, wszystko inne mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...