metalcruscher Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Witam planuje zakup PC do gier i muzyki. Z starego PC mam monitor, dedykowaną kartę dźwiękową,napęd i wszystkie urządzenia wskazujące . Jednak myślę o reszcie nowych podzespołów. Zestaw złożony przez mnie: http://www.morele.net/inventory/info/7bJb5a/ jak to oceniacie i czy nie kupić troszeczkę gorszej płyty gł. ( i tak raczej bez o.c) najlepiej z MSI ( ze względu na promocje) albo dowolnego innego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zasilacz zmień na modularnego Cooler Master G550M 550W za 269 zł . Płytę opcjonalnie można zmienić na nieco tańszą Gigabyte GA-B85M-D3H za 269 zł . Kartę proponuję Gigabyte GTX970 4GB WF3 za 1 479 zł , ponad 100 zł taniej a równie wydajna karta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...