Quake96 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam :) Mam problem z zainstalowaniem w/w drukarki w sieci wi-fi. Znaczy problem wygląda tak: W drukarce wyszukałem swoją sieć wi-fi, wpisałem hasło i drukarka niby się połączyła. Teraz zabrałem się za dodawanie drukarki sieciowej na moim laptopie z Windows 7. Komputer wykrył drukarkę, lecz przy próbie dodania wyrzucało mi błąd, że nie znaleziono do niej sterownika. Pobrałem więc sterowniki ze strony producenta, zainstalowałem i spróbowałem ponownie. Obecnie przy dodawaniu drukarki sieciowej widzi jakby dwie drukarki: Gdy próbuję połączyć się z tą pierwszą, wyrzuca mi błąd "System windows nie może zlokalizować odpowiedniego sterownika drukarki. Skontaktuj się z administratorem bla bla bla" Gdy próbuję połączyć się z tą drugą, niby wszystko jest dobrze, system rzekomo komunikuje się z drukarką a następnie daje mi taki wybór: I cokolwiek bym nie wybrał, pojawia się potem pole gdzie mogę nadać nazwę drukarki, po czym klikam dalej i otrzymuję taki błąd: Proszę was o pomoc, gdyż nie mam pojęcia co dalej robić. Usuwałem drukarkę z komputera (gdyż pojawia się w urządzeniach i drukarkach, ale z błędem, którego nie da się rozwiązać), resetowałem ustawienia w drukarce i łączyłem ją z siecią ponownie i wciąż nic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake96 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Na prawdę nikt nie potrafi nawet zasugerować gdzie szukać rozwiązania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...