Gość Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Witam: Chciałbym prosić o poradę w wyborze pasty termoprzewodzącej do procesora I5-3470 i chłodzenia AC Freezer 13 CO. Przez rok miałem pastę ,która była dołączona do chłodzenia i myślę ,że mimo dosyć dobrych temperatur na CPU (Czasami ledwo przekracza 50 stopni) to jednak warto ją wymienić. Myślałem o Arctic MX2 lub Zalmanie STG2. Budżet to ok. 30-40 zł może troszkę więcej jeśli warto. Prosiłbym o podsyłanie linków z morele.net Co o tym myślicie ? Edytowane 29 Czerwca 2015 przez detmot5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 gelid gc extreme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ww. Gelid, MX2/MX4, CF3, nawet stara dobra AS5. Obojętnie, którą weźmiesz, będziesz bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2015 Wielkie dzięki panowie. Zdecydowałem się na MX2 i mam nadzieję ,że będe zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...