Skocz do zawartości
ultrasek

Ocen zestawu <2800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Złożyłem dzisiaj coś takiego http://www.morele.net/inventory/info/mzoKFU/. Byłem już praktycznie zdecydowany na gtx960, ale uznałem, że za taką cenę warto cyba jednak dać szansę R9 380?

Proszę o ocenę, bo nie powiem zeby mi się nie spieszyło, a każda rada będzie na wagę złota :>

W takiej kwocie chciałbym się zamknąć, bo dokładać można w nieskończoność, ale budżet mam jednak ograniczony.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za odpowiedzi.

Jeżeli chodzi o obudowę, to zależy mi na białym kolorze, znajdę coś lepszego od tego Zalmana w takim przedziale cenowym?

Widziałem tutaj test R9 380, którym się sugerowałem, gdzie 960 odstawał w kilku tytułach. Chociaż jak widzę te cyrki w niektórych grach ze wsparciem Nvidii, to sam nie wiem, ale z drugiej strony trochę głupio zapłacić więcej za słabszą kartę, tylko dlatego, ze jest od zielonych.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rób jak chcesz. Kup białą obudowę która jest warta nie więcej niż 150zł w której przedni panel żółknie po pół roku, a sam wygląd na żywo straszy. Już lepsza jest wersja czarna tej budy. Za 200zł możesz mieć o wiele lepsze i ładniejsze obudowy.

Edytowane przez GeMtin1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi