sam_sung Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Prosilbym bardzo o wycene sprzetu: - Celeron 366. - płyta główna - PC Partner 909C pod PIII/Celeron - 256 RAM - Dysk 6,4 giga Maxtor, - Diamond Viper V550 TNT 16 Mb AGP, - Soundblaster 128 PCI, - karta sieciowa Planet ENW-9504, - obudowa i zasilacz AT Z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krawc.com Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 1000zł - 1200zł jak znajdziesz jakiegoś głąba <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> to kupi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krawc.com Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 sorki nie spojrzałem dobże 800-900zł i to musisz trafić na dobrego głąba który się mało zna na komputerach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie ma szans na 1000zł. Najwyżej z 850zł. KURDE JESTEŚ Z TARNOBRZEGA!!!!!! Wkońcu ktoś kto mieszka blisko mnie :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 bede mniej optymistyczny od kolegow max 500zł przydobrych wiatrach chyba ze sie nawinie jakis lol :lol: popytaj sie czy komus do biura nie potrzebny (do jakiejs szkoly czy cos) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefar Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ostanio wymienialem kumplowi sprzet Celeron 400 Fic na ATX 64 MB ram W sumie 150zl Doplacil 520 zl i ma teraz 1700+, 256MB, ecs k7vta3, cooler jamicona. Ja bym nie dal wiecej niz 400 - 450 za twoj sprzet. Sorry ale takie sa ceny. Procek 30 - 40 zl plyta 100 ram 70 - 80 dysk 100 karta 50 blaster 40 siec 5 buda 25 Jak znajdziesz jelenia za wieksze pieniadze to nie ma co myslec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Nie ma szans na 1000zł. Najwyżej z 850zł. KURDE JESTEŚ Z TARNOBRZEGA!!!!!! Wkońcu ktoś kto mieszka blisko mnie :) :) Leżajsk ten nie leży milion km od Sandomierza :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Nie ma szans na 1000zł. Najwyżej z 850zł. KURDE JESTEŚ Z TARNOBRZEGA!!!!!! Wkońcu ktoś kto mieszka blisko mnie :) :)czesc stary!!!!! faktycznie blizutko tylko chyba to jest warte 400zl!! a nie 1000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Prosilbym bardzo o wycene sprzetu: - Celeron 366. - płyta główna - PC Partner 909C pod PIII/Celeron - 256 RAM - Dysk 6,4 giga Maxtor, - Diamond Viper V550 TNT 16 Mb AGP, - Soundblaster 128 PCI, - karta sieciowa Planet ENW-9504, - obudowa i zasilacz AT Z gory dziekuje Procek 30-40zl w porywach ;) plyta 60 zl no moze wiecej.... nie jestem zbyt wielkim optymista ram 120zl w porywach Dyskacz kolo 110zl Viper kolo 30zl Blasterka jakies 10-15zl Sieciowa 10zl-15zl Obudowa i zasilacz hmmmm ciezko bedzie ;) a na serio kolo 10 - 15 zl Czyli najbardziej warte w tej chwili rzeczy to dysk i RAM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Nie ma szans na 1000zł. Najwyżej z 850zł. KURDE JESTEŚ Z TARNOBRZEGA!!!!!! Wkońcu ktoś kto mieszka blisko mnie :) :)czesc stary!!!!! faktycznie blizutko tylko chyba to jest warte 400zl!! a nie 1000 :) A można wiedzieć jaki sprzęt planujesz zakupić??? Moge polecić ci kilka fajnych sklepów w tarnobrzegu. A może i coś ode mnie kupisz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Nie ma szans na 1000zł. Najwyżej z 850zł. KURDE JESTEŚ Z TARNOBRZEGA!!!!!! Wkońcu ktoś kto mieszka blisko mnie :) :)czesc stary!!!!! faktycznie blizutko tylko chyba to jest warte 400zl!! a nie 1000 :) A można wiedzieć jaki sprzęt planujesz zakupić??? Moge polecić ci kilka fajnych sklepów w tarnobrzegu. A może i coś ode mnie kupisz :wink: co do slepow do wybralem najtansze , ale mozesz podac moze jakis ominalem dzieki wielkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 co do sprzetu do kasy mam nie duzo , w kazdym razie : plyta-- FIC Au 13 348zl w Actionie ( ten nowy co sie po schodach w dol schodzi) ram-- 256mb 333 jakis no name 149 procesor-- athlon jakis najtanszy , zastanawialem sie nad boxem karcisz-- to chyba jakis 9100 od sapphire , ale w tbg nie ma chyba bede przez sklep internetowy to chyba tyle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Korzystajac z tego cennika : http://www.cgk.pl/mega.htm wyceniam ten konfig : -Celeron 366 : 40-60 zl -PC Partner 909C : bd -256 RAM (domyslam sie,ze 133) : 120-150 zl -Maxtor 6.4 GB : ok. 160 zl -Diamond Viper V550 TNT 16 MB AGP : 30-50 zl -SoundBlaster 128 PCI : bd -Karta sieciowa Planet ENW-9504 : 10-20 zl -Obudowa i zasilacz AT : Na gieldzie kiedys kupilem te rzeczy za 25 zl Suma : nie mniej niz 385zl (nie wliczylem w to podzespoly z brakiem danych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 co do sprzetu do kasy mam nie duzo , w kazdym razie : plyta-- FIC Au 13 348zl w Actionie ( ten nowy co sie po schodach w dol schodzi) ram-- 256mb 333 jakis no name 149 procesor-- athlon jakis najtanszy , zastanawialem sie nad boxem karcisz-- to chyba jakis 9100 od sapphire , ale w tbg nie ma chyba bede przez sklep internetowy to chyba tyle... Ja polecam InterChat. Jak się potargujesz to ci pożądnie zjadą z ceny. PAMIĘCI POD ŻADNYM POZOREM NIE BIERZ NONAME!!!!!!! W InterChacie bez problemu za niewiele wyższą cenę znajdziesz Infineony lub TwinMosy. A procesor to ja ci moge sprzedać za 220zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 A najlepiej podaj ile masz $$$. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jakies 1200zl dzieki za rade a ten procesor to moze moze... , a kupowales go jako box? chodzi mi tu ogwaranacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hjeh bez przesady :/ za taki dysk 100-110 zł to przegiecie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 to ile? mysle ze jakies 90 zl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 co do sprzetu do kasy mam nie duzo , w kazdym razie : plyta-- FIC Au 13 348zl w Actionie ( ten nowy co sie po schodach w dol schodzi) ram-- 256mb 333 jakis no name 149 procesor-- athlon jakis najtanszy , zastanawialem sie nad boxem karcisz-- to chyba jakis 9100 od sapphire , ale w tbg nie ma chyba bede przez sklep internetowy to chyba tyle... Ja polecam InterChat. Jak się potargujesz to ci pożądnie zjadą z ceny. PAMIĘCI POD ŻADNYM POZOREM NIE BIERZ NONAME!!!!!!! W InterChacie bez problemu za niewiele wyższą cenę znajdziesz Infineony lub TwinMosy. A procesor to ja ci moge sprzedać za 220zł. Słuchaj kupowałeś coś tam bo ceny są podejrzanie niskie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jakiś rok temu kupiłem tak HDD i nagrywarkę. Róznica cen w porównaniu z innymi sklepami to naet 40zł na części!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jakies 1200zl dzieki za rade a ten procesor to moze moze... , a kupowales go jako box? chodzi mi tu ogwaranacje To rzeczywiście mało :roll: Proc kupiony jako OEM. A do tego InterChatu to najlepiej idź z cennikiem z Komputronika i powiedz że chcesz mieć wszystko w takich cenach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 No własnie za taki dysk to max 90. Ze wzgledu na to ze to MAXTOR :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jakies 1200zl dzieki za rade a ten procesor to moze moze... , a kupowales go jako box? chodzi mi tu ogwaranacje To rzeczywiście mało :roll: Proc kupiony jako OEM. A do tego InterChatu to najlepiej idź z cennikiem z Komputronika i powiedz że chcesz mieć wszystko w takich cenach. :D , jeszcze raz dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 No problem. Masz już jakąś pamięć na oku????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 wlasnie jeszcze nie , ale przejde sie do interchatu i spytam co maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Moge ci jeszcze polecić sklep w sandomierzu a mianowicie RO&MA. Trzeba się z nimi targować ale ceny mają niskie. Znajduje się on zaraz przy dworcu autobusowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a jak tani , nie wiem czy mi sie oplaci , a tak wlasciwie o ktory dworzec chodzi? PKP czy PKS? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 PKS ;) Zresztą do sandomierza nie masz tak znowu daleko ;) Najlepiej do nich zadzwonić, tylko że nie mam nigdzie zapisanego nr telefonu :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 to bardzo porsilbym o nr telefonu :wink: :D jak mozna oczywiscie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak stara wróci to się jej spytam gdzie ma zapisany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...