Barczy Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Witam, mam pytanie.Bardzo spodobała mi się klawiatura znajdująca się na zdjęciu, które napotkałem w poszukiwaniu monitoru.Czy mógłby mi ktoś podać model i producenta tego oto sprzętu? Są tam dwa modele, chodzi mi o ten z czerwonym podświetleniem.Najlepiej ją widać na zdjęciu z kosmicznym obrazem na monitorach. Z góry dziękuje. http://www.lg.com/pl/monitory/lg-29UM67 Edytowane 16 Lipca 2015 przez Barczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Gdzie to zdjęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Cały trik polega na tym, że sami mamy sobie to zdjęcie poszukać. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Zdjęcia widmo, podobnie jak awatar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barczy Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Ahahahah, najmocniej przepraszam, pisałem to w godzinach nocnych, już zamieszczam u góry link ahahahah :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Klawiatura to najpewniej: Cougar 700K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barczy Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Najpewniej, są jeszcze modele niemalże identyczne ale dziękuję ślicznie za pomoc.Cena o zgrozo :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...