xMorgarath Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam! Mam zamiar kupic nowy komputer i wlasciwie wiekszosc czesci mam juz wybranych: procesor i5 4460 plyta glowna B85M- G43 od MSI obudowa zelman z3 plus ram 4gb 1600mhz od kingstona To zamierzam kupic natomiast mam zamiar z mojego starego komputera przelozyc dysk twardy (500GB), 4gb ramu (takie samo jak wyzej) oraz zasilacz od chieftec GPA-400S8. Wlasnie tutaj musze Was prosic o porade. Mianowicie, czy ten zasilacz uciagnie ten zestaw z gpu gtx 960 2gb oraz, czy te podzespoly beda ze soba wspolpracowac? Jezeli nie to, czy jest jakas inna karta w podobnej cenie, ktora da rade? Jesli takowej nie ma to moglibyscie mi zlozyc komputer do 2000 zl? Bylbym wdzieczny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Uciągnie zasilacz i GTX 960 jest dobrym wyborem, jako alternatywę można wziąć pod uwagę od AMD R9 285 albo R9 380. 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMorgarath Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2015 Wielkie dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...