MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Albo ja zglupialem chwilowo albo jestem woglole glupi ale na CPU INFO L1 Data cache 64KB L1 inst cache 64 KB L2 cache 64KB ?? nie powinno byc 256 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 "]Albo ja zglupialem chwilowo albo jestem woglole glupi ale na CPU INFO L1 Data cache 64KB L1 inst cache 64 KB L2 cache 64KB ?? nie powinno byc 256 ??? powinno powinno :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 po roku sie zorientowalem looool ze mam jebnietego proca :))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nagle przestal po jakims czasie dawac sie krecic :) i non stop pisze UNKNOWN CPU TYPE chociaz chodzi ladnie.. no i wyniki 3dmarkow itd tez niczego sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 "]nagle przestal po jakims czasie dawac sie krecic :) i non stop pisze UNKNOWN CPU TYPE chociaz chodzi ladnie.. no i wyniki 3dmarkow itd tez niczego sobie heh.. takich jaj to jeszcze nie slyszalem :D moze wpisza cie do jakies ksiegi :lol: ;) :D pozdrovka Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Cos mi się wydaje że ty go przekręciłeś i uszkodziłeś częśc cachu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 nie on byl taki od poczatku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a wogole spotkal sie ktos z uszkodzonym cashem ? :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wsadź go na inną płyte główną i zobacz czy bedzie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 stal i na epoxie i na gigayte to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...