pozytywniedoprzodu Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Czołem! Zamierzam kupić nową grafikę do mojego PC. Wybrałem model GeForce GTX 970. Zastanawiam się nad wyborem wersji. Rozważam między tymi czterema.1. Gigabyte GV-N970WF3OC-4GD 2. Gigabyte GV-N970G1 GAMING-4GD 3. MSI GTX 970 GAMING 4G 4. Asus GTX970-DC2OC-4GD5-BLACK Jaka jest różnica między tymi dwoma modelami od Gigabyte? Pomózcie mi wybrać GURU ;d. Podajcie argumenty za i przeciw danej wersji. Liczę, że mi pomożecie.Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Jest temat o GTX 970 to może by go tak poczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miliki123 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Pierwsza karta jest po OC 3 wentylatory. Druga wersja "czysta" nie podkręcana 3 wentylatory. Trzecia tak samo jak w drugiej 2 wentylatory. Czwarta też po OC 2 wentylatory . Wybierz Gigabyte po OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...