Kajczel Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Witam mam pytanie: Jaka bedzie najlepsza grafika do płyty Intel® H81 PCH ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) GTX 980Ti lub AMD Fury X jak ma być mała skrzynka to AMD NANO. Edytowane 10 Września 2015 przez NostradamuSek 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Akurat płyta tutaj ma małe znaczenie . Bardziej liczy się procesor i zasilacz . Także to co będziesz robił oraz ile masz kasy . Bo rozrzut wydajnościowo-cenowy może być duży - od GTX750/R7 250X ( minimum jeżeli chodzi o sensowne karty ) po GTX980Ti / Titan X / Fury X . Najpierw napisz jaki masz procesor oraz zasilacz - marka , model i moc !!! a także określ budżet który możesz wydać na kartę . Ostatnie pytanie - karta ma być nowa czy w grę wchodzą też używki ( z gwarą lub nie ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajczel Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) oto link do mojej maszyny http://www.x-kom.pl/p/250733-desktop-dell-inspiron-3847-i3-4160-4gb-500-win8-gt705.html?gclid=CJbl-9Ho68cCFUoNcwodZXgIXQ chodzi mi o to zeby moc pograc w miare nowe tytuly, budzet to okolo 500 zł karta nie musi byc nowa w gre wchodzi tez zmiana ramu ;) Edytowane 10 Września 2015 przez Kajczel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Oraz zasilacza ( jak da radę ) . Ten Dell ma PSU o mocy ~300W , realnie pewno będzie mniej . Choć sprzęt będzie raczej markowy to może mieć niską moc na linii +12V . Ramu nie trzeba dokładać , przy tym procku i budżecie na kartę nie ma co szaleć . Z nowych kart to wspomniany wyżej R7 250X aka HD7770 lub nieco szybsza R7 260X + markowe 400-450W np. Corsair VS 450W . Sprawdź jeszcze ile masz miejsca w budzie - bo może się okazać że normalne , pełnowymiarowe karty tam nie wejdą , choć na zdjęciu buda wydaje się w miarę normalna , to nie desktop / SFF gdzie w większości przypadków wchodzą tylko karty LP . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajczel Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 dzieki za szybka opowiedz, juz wszystko wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 kaby co może w najbliższym czasie będe miał 7770 na sprzedaż, a wystawię raczej najtaniej na allegro bo nie chce mi się czekać tydzień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajczel Opublikowano 11 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2015 daj linka do licytacji jak wystawisz na allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...