TNIAS Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Czesc wszystkim! Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego pomimo tego że po zgraniu danych z DVD do plików *.VOB i nazwaniu ich poprawnie w odpowiedniej kolejności FlasKMPEG nie chce ich kompresować do Div'x-a jako caloś, tylko przekonwertowuje tylko plik pierwszy: vts_01_1.vob , a kolejnych : vts_01_2.vob itd nie chce łączyć w całość ??? Z góry dzieki za odpowiedź! Pozdrawiam! Łukasz Jak coś to możeci odpisywać na GG: 3400606 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartuch Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 W ostatnim "Komputrer Świat - Ekspert" jest programik do rippowania z opisem - looknij :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Żeby zripował jako całośc trzeba wskazać na plik z rozszerzeniem IFO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TNIAS Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dzięki! Spróbuje z tym plikem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beavis Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Może będą potrzebne ci stery ASPI - u mnie to pomogło jak zainstalowałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Jeżeli tylko skopiowałeś pliki to nic dziwnego bo mogą być zakodowane sprubój np programem SmartRipper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Tylko Gordian Knot! Ludzie, dlaczego takiego badziewia używacie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Tylko Gordian Knot! Ludzie, dlaczego takiego badziewia używacie??? bo np. uzycie DVDdecrypter + FlaskMPEG jest bardzo dobrym rozwazaniem... no, ale to trzeba umiec uzywac.... i nie trzeba instalowac gory smieci do systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Tylko Gordian Knot! Ludzie, dlaczego takiego badziewia używacie??? bo np. uzycie DVDdecrypter + FlaskMPEG jest bardzo dobrym rozwazaniem... no, ale to trzeba umiec uzywac.... i nie trzeba instalowac gory smieci do systemu Spoko, jeśli: * mozesz tym zestawem kodować mp3 ze zmiennym bitrate'm * kodowac końcowe napisy mniejszym bitrate'm * przewidzieć dokładnie wynikową wielkość pliku * podzielić dokładnie wszystko na płytki To, zgadzam się, że nie trzeba używać Gordian Knot! Dla mnie szkoda czasu na takie zabawy. Wolę poustawiać wszystko na początku i miec gotowy film za kilka godzin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Spoko, jeśli: * mozesz tym zestawem kodować mp3 ze zmiennym bitrate'm * kodowac końcowe napisy mniejszym bitrate'm * przewidzieć dokładnie wynikową wielkość pliku * podzielić dokładnie wszystko na płytki To, zgadzam się, że nie trzeba używać Gordian Knot! Dla mnie szkoda czasu na takie zabawy. Wolę poustawiać wszystko na początku i miec gotowy film za kilka godzin... tylko po co sie w to bawic... do ustalenia wielkosci pliku wystarczy malenki kalkulator, ktorego nie trzeba instalowac (nieraz nawet z www uruchamiany), do podzielenia pliku jak juz masz taka potrzebe uyzwasz nandub (virtuadub), ktorych tez nie instalujesz w systemie... do kodowania mp3 nie uzywa sie gordianknot tylko kodekow z systemu no i... celeron rulez ;-))) i wszystko gotowe za kilka godzin hihihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Spoko, jeśli: * mozesz tym zestawem kodować mp3 ze zmiennym bitrate'm * kodowac końcowe napisy mniejszym bitrate'm * przewidzieć dokładnie wynikową wielkość pliku * podzielić dokładnie wszystko na płytki To, zgadzam się, że nie trzeba używać Gordian Knot! Dla mnie szkoda czasu na takie zabawy. Wolę poustawiać wszystko na początku i miec gotowy film za kilka godzin... tylko po co sie w to bawic... do ustalenia wielkosci pliku wystarczy malenki kalkulator, ktorego nie trzeba instalowac (nieraz nawet z www uruchamiany), do podzielenia pliku jak juz masz taka potrzebe uyzwasz nandub (virtuadub), ktorych tez nie instalujesz w systemie... do kodowania mp3 nie uzywa sie gordianknot tylko kodekow z systemu no i... celeron rulez ;-))) i wszystko gotowe za kilka godzin hihihi A KTO CI POWIEDZIAŁ, ŻE JA TE WSZYSTKIE KODEKI Z G.K. INSTALUJĘ??? Dwuprzebiegowe kodowanie filmu 90min 640x256 zajmuje u mnie 4 godziny! Nie rozumiem Twoich dowcipów z których sam się śmiejesz 8O Ale, ok! Zasponsoruj mi Athlona XP, jak Ci przeszkadza mój Celeron, nie obrażę się! Tylko pamiętaj, nie kupuj mi jakiegoś gów***nego Palomino, ok!? :twisted: Jak chcesz, to możesz mi również zasponsorować lepszą kartę graficzną i płytę główną, chociaż, jak widzę, to Cię chyba nie stać... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ale, ok! Zasponsoruj mi Athlona XP, jak Ci przeszkadza mój Celeron, nie obrażę się! Tylko pamiętaj, nie kupuj mi jakiegoś gów***nego Palomino, ok!? :twisted: Jak chcesz, to możesz mi również zasponsorować lepszą kartę graficzną i płytę główną, chociaż, jak widzę, to Cię chyba nie stać... :twisted: wiesz co... nie rozumie cie... chyba nie wiesz co ile kosztuje... athlon duzo szybszy od twojego celafona jest tanszy... i dlaczego mam tobie kupowac jakies karty graficzne... i opowiedz mi bajke o tym dlaczego palomino jest taki gowniany szczegolnie w stosunku do celafona... i dlaczego sadzisz ze mnie nie stac... moze jestem madrzejszy i rozsadniejszy od ciebie... kupuje sprzet wydajny i tani... dla moich potrzeb. powodzenia z celeronem... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dobra, wiesz, co! Szanuję Twoje zdanie, ale nie szanuję wyśmiewania się z kogolwiek! Pozdrówka PS. Jesli Twojego Athlona XP kupiłeś w 2001 roku (ja wtedy kupiłem mój sprzęt), to gratulacje! PPS. Ja Ciebie nie rozumiem. Dlaczego kupiłeś nagrywarkę x32, przecież tańsze i wydajniejsze są x52! :?: (teraz chyba rozumiesz, dlaczego mam celka, a nie XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dobra, wiesz, co! Szanuję Twoje zdanie, ale nie szanuję wyśmiewania się z kogolwiek! Pozdrówka PS. Jesli Twojego Athlona XP kupiłeś w 2001 roku (ja wtedy kupiłem mój sprzęt), to gratulacje! PPS. Ja Ciebie nie rozumiem. Dlaczego kupiłeś nagrywarkę x32, przecież tańsze i wydajniejsze są x52! :?: (teraz chyba rozumiesz, dlaczego mam celka, a nie XP) ja Ciebie w ogole nie rozumiem... szczegolnie ostatniego posta i naprawde ubodlo Cie tak to, ze masz gowniany procesor za tyle pieniedzy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Dobra, wiesz, co! Szanuję Twoje zdanie, ale nie szanuję wyśmiewania się z kogolwiek! Pozdrówka PS. Jesli Twojego Athlona XP kupiłeś w 2001 roku (ja wtedy kupiłem mój sprzęt), to gratulacje! PPS. Ja Ciebie nie rozumiem. Dlaczego kupiłeś nagrywarkę x32, przecież tańsze i wydajniejsze są x52! :?: (teraz chyba rozumiesz, dlaczego mam celka, a nie XP) ja Ciebie w ogole nie rozumiem... szczegolnie ostatniego posta i naprawde ubodlo Cie tak to, ze masz gowniany procesor za tyle pieniedzy???? Stary, Ty jesteś niedowartościowany! Poczytaj Eichelbergera! Dobrze. Mam <span style="color:red;">[ciach!]</span>iany procesor. Bardzo żałuję, że nie mam Twojego sprzętu! I jestem bardzo biedny z tego powodu. Wspólczuję sobie z całego serca! Jak ja chciałbym mieć To, co Ty! Strasznie! Nawet nie wiesz, jak bardzo!!! Pociesz mnie jakoś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 odpisuje ci na priv... zegnam... niedowartoscioany.. hehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...