Skocz do zawartości
Roman364

Komputer do gier za 2000 zł bez karty graficznej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam już dość stary komputer jego parametry to :
Geforce 9400 GT 512 MB
AMD Athlon ™ 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz
3 GB RAM DDR2
Płyta główna GA-M52L-S3
Zasilacz mode com 350 W
DVD jak i dysk twardy posiadają złącza SATA. 
Obudowa komputerowa B20 Midi Tower
Zasilacz mode com feel-350w
Do zainwestowania w nowy komputer mam 2000 zł chciałbym zostawić z tego starego obudowę, dysk twardy i DVD.
Zastanawiam się nad kupnem komputera bez karty graficznej(dokupię w przyszłości) na razie chciałbym zainwestować w lepszy procesor z dobrą integrą, czy za te pieniądze jestem w stanie złożyć komputer na którym byłbym w stanie pograć bez karty graficznej w najnowsze gry ?
Czy lepiej może zainwestować w używane części ? Kolega kupił taki komputer i mi go poleca nie jestem przekonany do składanych komputerów z allegro jednak nie znam się na tym i chciałbym się zapytać co o nim myślicie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obudowę wyrzuć na śmietnik , Logic B20 to tragedia .

Za 2k zł bez karty , DVD i dysku to proponuję taki zestaw , wraz z proponowanym tam Corsairem 300R wyjdzie jakieś 2 050 zł .

Choć granie na integrze to nie jest jakaś przyjemna rzecz - co prawda integra z procka odpali większość gier ale o super detalach , wysokiej rozdzielczości i dużej ilości fps na razie zapomnij .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi