Roman364 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Witam posiadam już dość stary komputer jego parametry to :Geforce 9400 GT 512 MBAMD Athlon ™ 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.71 GHz3 GB RAM DDR2Płyta główna GA-M52L-S3Zasilacz mode com 350 WDVD jak i dysk twardy posiadają złącza SATA. Obudowa komputerowa B20 Midi TowerZasilacz mode com feel-350wDo zainwestowania w nowy komputer mam 2000 zł chciałbym zostawić z tego starego obudowę, dysk twardy i DVD.Zastanawiam się nad kupnem komputera bez karty graficznej(dokupię w przyszłości) na razie chciałbym zainwestować w lepszy procesor z dobrą integrą, czy za te pieniądze jestem w stanie złożyć komputer na którym byłbym w stanie pograć bez karty graficznej w najnowsze gry ?Czy lepiej może zainwestować w używane części ? Kolega kupił taki komputer i mi go poleca nie jestem przekonany do składanych komputerów z allegro jednak nie znam się na tym i chciałbym się zapytać co o nim myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2015 Obudowę wyrzuć na śmietnik , Logic B20 to tragedia . Za 2k zł bez karty , DVD i dysku to proponuję taki zestaw , wraz z proponowanym tam Corsairem 300R wyjdzie jakieś 2 050 zł . Choć granie na integrze to nie jest jakaś przyjemna rzecz - co prawda integra z procka odpali większość gier ale o super detalach , wysokiej rozdzielczości i dużej ilości fps na razie zapomnij . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...