Skocz do zawartości
xendram

Komputer do gier - 4 tys

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zamierzam kupić sobie nowy komputer do 4 tys (najlepiej na raty). Chciałem się dowiedzieć, czy według was ten sklep sprzedaje coś sensownego:

http://allegro.pl/li...?us_id=25595107

Pierwszy raz kupuję nowy sprzęt i nie chce kupić jakiego bubla, bardzo proszę o pomoc.

Szukam PC do gier i do obróbki filmów programem 
vegas 11

Jeśli macie lepsze propozycję, będę wdzięczny smile.gif

Edytowane przez xendram
Czyszczenie formatowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zintegrowana karta graficzna, co to znaczy? Wiem, że jest wbudowana w procesor, ale jak się ją podłącza, wymienia itp ? Czy na tym zestawie odpalę sobie Skyforge / armored warfare ? I czy będę w stanie obrabiać filmy programem Sony Vegas 11, słyszałem że lepiej chodzi on na radeonach.

Znalazłem u siebie w mieście jeszcze taki komputer:

http://olx.pl/oferta/komputer-CID99-IDbEMKD.html#2b2b58a12d

Czy cena jest adekwatna do sprzętu ?

Edytowane przez xendram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie . ten komp to tragedia , dno i metr mułu .

Stary procek i płyta ( choć nadal mocne ) , słaba karta graficzna , obudowa i zasilacz no name .

W tej cenie to bierz zestaw który podałem i nie szukaj dalej po allegro/olx padak .

A co do integry - jest ona wbudowana w procka , nic nie wymieniasz , ja chcesz używać integry to odpinasz GTX-a a kabel sygnałowy od monitora podpinasz do odpowiedniego wyjścia na płycie głównej ( D-SUB/ DVI / HDMI - zależy którego potrzebujesz i w jakiej rozdzielczości pracujesz ) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi