Azathermenian Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Witam, Zamierzam się do kupna tabletu za ok. 500 zł (może być używany). Jest to mój pierwszy tablet więc jestem w tych sprawach zielony. Moje wymagania to: 10 cali, Kamera przód, tył, Aby był szybki i nie zacinał się. Pracuję w Niemczech i tablet będzie mi służył głównie do rozmów z rodziną przez skype, przeglądania stron internetowych oraz oglądania filmów. Mam jeden typ: Lenovo Medion 1034X http://allegro.pl/tablet-lenovo-medion-1034x-4x1-8ghz-32gb-fulhd-gps-i5553433894.html Jest to dobry sprzęt ? Korzystał ktoś kiedyś z podobnego tabletu ? Proszę o odpowiedzi i z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 To nie jest Lenovo tylko budżetówka posiadana przez Lenovo. Czemu nie poszukasz w Niemczech gdzie ceny często są lepsze za sprzęt elektroniczny. Lenovo jak najbardziej polecam bo dużo oferuje do ceny a często ma lepszy ekran niż konkurencja. Ale prawdziwe Lenovo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2015 Pracuję 7 dni w tygodniu po 10-14h, nie mam czasu aby się za to zabrać. Teraz przez tydzień będę w Polsce, zatem chciałbym kupić coś tutaj. Poza tym wszystkie ceny sprzętu elektronicznego są bardzo podobne jak w Polsce. Tam po prostu zarobki są większe. No i jest jeszcze jedna sprawa, nie znam Niemieckiego, więc nie dogadałbym się z żadnym konsultantem. A ja sam się na tym nie znam. Wiem, że to nie jest lenovo, ale parametry ma dość dobre. Zależy mi na tym, aby nie rozleciał mi się w rękach, i się nie zacinał. Korzystać z tabletu będę 30 min, do godziny dziennie. Nie będzie wykorzystywany w jakiś ekstremalnych warunkach. Wiem, że to nie dział dla tego typu sprzętu, ale może ktoś napisze co sądzi o tym sprzęcie. Lenovo G500Chttp://www.komputronik.pl/product/231716/Elektronika/Laptopy_Tablety/Lenovo_G500C_59_413816_Windows_7.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...