Skocz do zawartości
Azathermenian

Tablet +/- 500 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zamierzam się do kupna tabletu za ok. 500 zł (może być używany). Jest to mój pierwszy tablet więc jestem w tych sprawach zielony.

Moje wymagania to:

10 cali,

Kamera przód, tył,

Aby był szybki i nie zacinał się.

Pracuję w Niemczech i tablet będzie mi służył głównie do rozmów z rodziną przez skype, przeglądania stron internetowych oraz oglądania filmów.

Mam jeden typ:

Lenovo Medion 1034X

http://allegro.pl/tablet-lenovo-medion-1034x-4x1-8ghz-32gb-fulhd-gps-i5553433894.html

Jest to dobry sprzęt ? Korzystał ktoś kiedyś z podobnego tabletu ? 

Proszę o odpowiedzi i z góry dzięki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest Lenovo tylko budżetówka posiadana przez Lenovo. Czemu nie poszukasz w Niemczech gdzie ceny często są lepsze za sprzęt elektroniczny.

Lenovo jak najbardziej polecam bo dużo oferuje do ceny a często ma lepszy ekran niż konkurencja. Ale prawdziwe Lenovo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pracuję 7 dni w tygodniu po 10-14h, nie mam czasu aby się za to zabrać. Teraz przez tydzień będę w Polsce, zatem chciałbym kupić coś tutaj. Poza tym wszystkie ceny sprzętu elektronicznego są bardzo podobne jak w Polsce. Tam po prostu zarobki są większe. No i jest jeszcze jedna sprawa, nie znam Niemieckiego, więc nie dogadałbym się z żadnym konsultantem. A ja sam się na tym nie znam.

Wiem, że to nie jest lenovo, ale parametry ma dość dobre. Zależy mi na tym, aby nie rozleciał mi się w rękach, i się nie zacinał.

Korzystać z tabletu będę 30 min, do godziny dziennie. Nie będzie wykorzystywany w jakiś ekstremalnych warunkach. 

Wiem, że to nie dział dla tego typu sprzętu, ale może ktoś napisze co sądzi o tym sprzęcie.

Lenovo G500C

http://www.komputronik.pl/product/231716/Elektronika/Laptopy_Tablety/Lenovo_G500C_59_413816_Windows_7.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi