wunat Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Wlasnie moze ktos z Was sie tym interesuje ? bo ja chcialbym cos w tym temacie zrobic ale jak wyszukuje jakies strony o tej tematyce to same sekty mi wyskakuja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 moze sami sekciaze madytuja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Qrde, mzoe pozniej uda mi sie wrzucic kilka linków bo teraz co snet mi nei działa :/ wp.pl mam tylko strone głowna, nei mam onetu, allegro, itd, no tweak działa :? A nei musisz czytac.. wystarczy ze ktos ci powie 2 zdania i powinienes wiecec co i jak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jacek: jak moglys mi przekazac jakies materialy to bylbym Ci bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Tu sa lunki do stron :? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=107...ight=telekineza Sa jeszcze mp3 do sluchania, programy rozne.. ach kupa tego wszytkiego jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 dzieki bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ja praktykuje od paru lat. Linki tak jak napisal Jacek (glownie astraldynamics.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 wpisz w wyszukiwarce "buddyzm" na pewno znajdziesz duzo o medytacji, tez sie swojego czasu tym interesowalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 wpisz w wyszukiwarce "buddyzm" na pewno znajdziesz duzo o medytacji, tez sie swojego czasu tym interesowalem :PTen "buddyzm" uzupelnilbym jeszcze o "zen" jest to jedna z najciekawszych odmian buddyzmu dla czlowieka zachodu i jednoczesnie dosc duzy nacisk jest tam polozony na medytacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...