phobosq Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 o drut modzie masz przyklejony topic na gorze strony podkrecanie; laczysz drucikiem piny proca zeby odblokowac wyzsze mnozniki; dobre dla nas ASUSowcow (ja ma A7M266 :) ) nie wychodze wyzej 45C przy AC @1970MHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 SOLTEK SL-DRV2-powiedzcie mi cos na temat tej plyty bo chce zmienic to swoje ***** :D albo doradzcie cos do 350zł :D albo mniej nawet a zeby sie procek ladnie krecil ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 LAMERSKIE pytanie co to ten drut mod ?? i jak to sie robi gdzie poco i dlaczego :):P pomuzcie ludzie a i jakie macie temperaturki w stresie i na normal >>??O vmodzie masz dużo w FAQ'u - poszukaj - jest jednak trochę roboty z tym - radziłbym jednak troche kasy nazbierać, kupić porządną płytę, a tego asusa? Sprzedaj na allegro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ja ci moge polecic Soltek SL-75FRN2-L, jest tani cos 380 zl, i dobry, a napewno o niebo to co teraz masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ja to nie wiem co o tym juz sadzis podkrece dziada na 12*153 podniose vcore o 0,25 i wystartuje a za drugim razem juz nie NO CO ZA ***** ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 tez tak mialem, nic to nie dawalo tylko fsb 133 i wyzszy mnoznik ci pomoga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Sory za OT ,ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi .Czy ten soltek ma dziury wokoł socketa ?? Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 co sadzicie o plycie MSI K7N2-L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 plytka fajna ale nie do oc, lepiej soltek SL-75FRN2-L, epox 8rda+, moze fic au13, albo abit nf7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 dajcie link na strone gdzie mozn a kupic epoxa 8rda+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 http://www.sirius.pl/ http://www.komputronik.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 kurde ale z epoxem 8rda+ ciezko zejsc nizej 450 :( chociaz plytka jest wypasiona.... (sigh) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Spoko jest akurat mam 500zł na ta plyte ale mam problem bo nie chce zamawiac bo jak by wrazie reklamacji to jak puzniej ?? a mial ktos z ta plyta jakies problemy czytalem ze z sieciowkami byly I TAKIE TAM !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 kup w sklepie, nie bedzie problemu z reklamacja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 dobre sobie u nas jeszcze nie ma tych plyt nikt nie sprowadza :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 No to popros ... koles bedzie jechał do hurtowni to ci wezmie jedna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...