Skocz do zawartości
Magya

Czy to dużo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Niekręcony, jak w konfigu. Stan po kilku godzinach windowsowania (divx, sciaganie, rozpakowywanie, mp3 inne zwykle bzdury)

Mainboard = 31 C

CPU1 = 40 C

CPU2 = 36 C

????

Ja na podobnym konfigu (inny wentyl + CooperShim + ASIII) mam jakies 4-6 stopni mniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze jest niczym sie nie martw.czemu nie krecony?

no nie powiedzialbym ze tak dobrze ten proc powinien miec z 35*C jesli jest niekrecony a tak ma 40*C a biorac pod uwage blad pomiarowy epoxa jakies 45-47*C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze jest niczym sie nie martw.czemu nie krecony?

no nie powiedzialbym ze tak dobrze ten proc powinien miec z 35*C jesli jest niekrecony a tak ma 40*C a biorac pod uwage blad pomiarowy epoxa jakies 45-47*C

masz racje.nie pomyslałem o tych przekłamaniach epoxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proc nie kręcony bo cienki zasilacz i pamięci do wymiany - nie będę ich katował już.

To 40 stopni to najwiecej ile udalo mi sie uzyskac (na przykreconych obrotach wentylatora na minimum), (wczesniej temp byla okolo 31 - 35, 36 stopni. Ta seria to 0308 MPMW, czemu wiec tak slabo (wentyl X-dream). Dodac te 7 stopni bledu to daje od 38 do 46 stopni. Troche chyba duzo.... Dlaczego ? Jest pasta - titana co prawda, jest copper shim, kable sa zwiazane, buda przewiewna... Nie jest obciazony (spojrzcie na konfig).... Dlaczego taka temperatura ?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...