Pendolino Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Narazie mam taki koszyk: http://www.morele.net/inventory/info/fxtLS/ Kartę graficzną kupiłbym taką: http://allegro.pl/nvidia-geforce-gtx-660-3gb-ram-oc-version-3072-mb-i5795855602.html Części które by mi zostały z starego komputera: - Procesor: Intel Core i5 2400 - RAM: PATRIOT 2x4 Gb 1600 MHz - Dysk twardy: Seagate 1 TB SATA III Edytowane 14 Listopada 2015 przez Pendolino czyszczenie formatowania tekstu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Pytanie jak chcesz wsadzić stary procek w nową płytę - obie części mają 2 różne sockety . Procek to stary Sandy Bridge S1155 a płyta to już nowy Haswell S1150 , to nie będzie działać . Więc jak chcesz aby to miało ręce i nogi to albo kupujesz płytę pod stary socket albo do płyty z koszyka dokupujesz nowego procka . Osobiście odpuścił bym sobie przesiadkę na Haswella i kupił tylko płytę do I5 2400 - oszywiście jak twoja stara padła . Jak nie to przeznaczył bym te 200 zł na coś innego , I5 2400 to nadal mocny procek . Masz oryginalnego Win 7 / Win8 / Win 8.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendolino Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Zostawiam procesor, więc zmienię płytę główną. Windowsa 10 i tak będę chciał kupić. Jeszcze zamiast tego gtxa 660 dać nową kartę z serii gtx 9xx za ok. 700-800 zł co byście polecili ? Chyba zostawię płytę główną tą co mam, bo nie znalazłem żadnej innej aby podłączyć z przedniego panelu USB 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak tytułować tematy w dziale co kupić naprawić proszę + nie formatuj tekstu bez wyraźnej potrzeby. Chyba zostawię płytę główną tą co mam, bo nie znalazłem żadnej innej aby podłączyć z przedniego panelu USB 3.0 Kturą płytę chcesz niby zostawić do tego i5 2400? Z tytm obecnym tytułem "Zestaw" to jakiś żart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Do GTX960 musiał byś dołożyć 50+ zł . Za 700-800 zł to dostaniesz GTX950 , karta nie wiele szybsza niż GTX660 ale nowsza , mniej prądożerna i chłodniejsza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendolino Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Zostawię swoją płytę główną. Jakie modele polecacie z gtx 950 ? Edytowane 14 Listopada 2015 przez Pendolino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Jesteś przezajebisty! Zalinkowałem ci temat, który miał być pomocny w prawidłowym tytułowaniu tematów. W spoilerze jest kilka przykładów, jak nie tytułować tematów. Radosna twórczość z ostatnich dni czyli jak NIE tytułować tematów: Co zrobiłeś? Wybrałeś jedną z pozycji na tytuł twojego tematu. Gratulacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Jesteś przezajebisty! Zalinkowałem ci temat, który miał być pomocny w prawidłowym tytułowaniu tematów. W spoilerze jest kilka przykładów, jak nie tytułować tematów. Co zrobiłeś? Wybrałeś jedną z pozycji na tytuł twojego tematu. Gratulacje! Mogło być gorzej: "Modernizacja komputra" ;) Zostawię swoją płytę główną. Jakie modele polecacie z gtx 950 ? MSI GAMING Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...